Tässä pieni herkkupostaus lempparipatukoistani. Patukat sisältävät paljon hyviä rasvoja, proteiinia, kalsiumia ja magnesiumia! Resepti on otettu ja muunneltu Douglas McNishin kirjasta Eat Raw, Eat well!
Raaka-aineet:
500 ml pilkottuja taateleita (Medjool-lajike on paras ;) )
2 rkl raakakaakaojauhetta
3 rkl kylmäpuristettua agavesiirappia
2 rkl vettä
60ml cashewpähkinöitä
60ml saksanpähkinöitä
60ml manteleita
3 rkl hampunsiemeniä
2 rkl seesaminsiemeniä/chiansiemeniä
ripaus puhdistamatonta merisuolaa
Pyöräytä yleiskoneessa pilkotut taatelit, kaakaojauhe, agavesiirappi ja vesi sileäksi, lisää lopuksi pähkinät ja siemenet ja pyöräytä niin kauan, kunnes seoksesta tulee taikinamainen. Muotoile massasta leikkuulaudalla suorakulmio ja leikkaa paloiksi ja muotoile patukoiksi. Pistä patukat jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi ja herkuttele!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti