sunnuntai 20. elokuuta 2017

Morning Energy Bars!

Tässä pieni herkkupostaus lempparipatukoistani. Patukat sisältävät paljon hyviä rasvoja, proteiinia, kalsiumia ja magnesiumia! Resepti on otettu ja muunneltu Douglas McNishin kirjasta Eat Raw, Eat well!

                                               Raaka-aineet:

500 ml pilkottuja taateleita (Medjool-lajike on paras ;)  )
2 rkl     raakakaakaojauhetta
3 rkl     kylmäpuristettua agavesiirappia
2 rkl     vettä
60ml    cashewpähkinöitä
60ml    saksanpähkinöitä
60ml    manteleita
3 rkl     hampunsiemeniä
2 rkl    seesaminsiemeniä/chiansiemeniä
ripaus  puhdistamatonta merisuolaa

Pyöräytä yleiskoneessa pilkotut taatelit, kaakaojauhe, agavesiirappi ja vesi sileäksi, lisää lopuksi pähkinät ja siemenet ja pyöräytä niin kauan, kunnes seoksesta tulee taikinamainen. Muotoile massasta leikkuulaudalla suorakulmio ja leikkaa paloiksi ja muotoile patukoiksi. Pistä patukat jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi ja herkuttele!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti