maanantai 18. syyskuuta 2017

Tuorepuuroa tattarista

Ajattelin laittaa tänne kivan reseptin jo pitkäaikaisesta suosikkiherkusta, josta esikoisenikin pitää valtavasti. Ja sehän on liotetuista tattareista tehty tuorepuuro :)! Resepti on superhelppo:

-Liota muutama desi kokonaisia tattarinjyviä pari tuntia vedessä ja huuhtele ne.
-Pilko noin kymmenen pehmeää taatelia (tai yön yli liotettuja, jos ovat kovempia)
-Möyhennä ainekset puuromaiseksi esim. sauvasekoittimella tai yleiskoneella
-Mausta puhdistamattomalla merisuolalla ja ceylonin kanelilla (joskus laitan myös pienen lusikallisen kookosöljyä)
- Päälle voi laittaa vielä halutessaan vaikkapa hunajaa!

                                                                    Nam nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti