sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kansanperinteenlinjalle haku käynnissä!Heip! Voisinpa tässä nyt mainostaa, että tosiaan ensi syksynä alkavalle kansanperinteenlinjalle voi jo tehdä hakemuksen. Eli jos vauhdikas ja erilainen vuosi kiinnostaa, kannattaapa rohkeasti alkaa jo kyselemään :)

Tästä linkistä pääsee suoraan linjamme sivuille. Kiinnostuneet, ottakaahan sieltä linjanvetäjämme Eeron puhelinnumero ylös ja rohkeasti soittakaa ja rupatelkaa :)! Minulta voi myös täältä blogin kautta kysellä linjaan liittyviä ns. epävirallisia asioita. Vastaan mielelläni "opiskelijan" vinkkelistä :P Uskoisin myös, että Päivölässä saa tulla vierailemaan ja katsomaan paikkoja sekä tutustumaan linjaan jo etukäteenkin..

Blogiani selailemalla saa myös varmasti jonkinlaisen kuvan, millainen vuosi meillä Päivölässä on ollut. Ja pistäkäähän se puskaradio myös laulamaan ;) Jos ei oma elämäntilanne salli, niin ehkäpä joku kaveri tai tuttava voisi olla kiinnostunut, eiks je :)?

Voisin vielä ilmoittaa tähän yhteyteen, että järjestämme toukokuussa 21.-22.5 rautakausi-teemaisen larpin Rapolan linnavuoren tuntumassa. Koko homma kestää noin vuorokauden, eli yövymme siellä myös luonnon helmassa.. Kaikki kiinnostuneet, ottakaahan yhteyttä! Kokemustakaan ei tarvitse olla, kunhan kiinnostusta riittää. Olemme melkein kaikki perinnelinjalaiset ensikertalaisia siinä hommassa :) Infoan täällä blogissani varmastikin larpista vielä myöhemmin!

Terkuin,

Petra

1 kommentti:

  1. Petra spotattu rekkamiesten suosimassa taukopaikassa syömässä tehotuotettua lehtipihviä ja juomassa Valion maitoplussaa ! Mitä helvettiä ? Selvitystä odotellessa :(

    VastaaPoista