sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Onnea äidit!

Kyllä, tänään kaikki äidit saakoon rutkasti onnitteluja ja tsemppauksia, sillä sen he ovat taatusti ansainneet! Vaikka minulla on vasta 3 kuukautta kokemusta äitinä olemisesta, voin sanoa, että kaikenlaisia ajatuksia on jo äitiys herättänyt. Myös äitienpäivän merkitys on päässyt ihan uuteen valoon..

..Jos seuraisin ulkopuolisena meidän perhe-elämää, voisin kuvitella makaavani kesäisellä nurmikolla ja seuraavani taivaalla liikkuvia poutapilviä, jotka aina silloin tällöin liukuvat myös auringon päältä, aiheuttaen kylmiä väristyksiä, kunnes pian taas aurinko tulee esiin, ja lämmittää kehon sekä mielen..

..Jos joku ajattelee, että äitinä oleminen on helppoa kotona lomailua, tekisi mieli motata! ;) Äitinä oleminen käy täydestä työstä. Vauva-arki on kuin ruusuilla tanssimista, piikkeineen päivineen. Se on ihanaa, mutta joskus hermoja raastavaa. Välillä satelee hymyjä, ja välillä myös kyyneleitä, joka päivä opitaan uutta..Voisin melkein jopa uskaltaa väittää, ettei mikään muu ole kasvattanut minua yhtä paljon kuin oma lapseni. Mutta myöskään mikään muu ei ole antanut yhtä paljon. Äitiys on mullistava asia. Ja siksi sitä on syytäkin juhlia! Joten nauttikaa mammat ;) tänään saatte olla todellisia kuningattaria! Uskaltakaa pyytää apua ja hemmottelua, myös muulloin kuin tänään <3


                                                                       Väinä 3 kk

Onnittelut myös tätä kautta vielä omalle, ihanalle äidilleni! (tiedän, että käyt lukemassa :) )

Ps. Erityisäitienpäivätoivotukset menevät nyt sinulle, ystäväni, joka olet siellä varmaan tänään synnyttämässä. Paljon voimia koitokseen,ollaan hengessä mukana :) <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti