keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Hyvää..eikun PARASTA yötä!

Laatuun kannattaa panostaa kaikessa, eli myös petivaatteissa! Vietämmehän kuitenkin ainakin kolmasosan ajastamme sängyssä..Meillä tämä makuuhuoneen tarvikkeiden uusiminen alkoi, kun löysin taannoin huuto.netistä sattumalta Ruskovillan vain vähän käytetyt hirssiakanatyynyt, joita olen jo pidemmänkin aikaa havitellut. Edellinen omistaja oli ilmeisestikin ollut tyynyille allerginen, ja luopunut aarteistaan siitä syystä. No, täällä onnisti ja pehmeä paketti löysi tiensä uuteen kotiin! Eipä tyynyjä turhaa hehkutella, nimittäin viime yön kokemuksella tämä kyseinen tyyny ajoi asiansa erittäin hyvin :)! Oli ihanan terapeuttista etenkin kipeälle niskalle!

Mikä ihmeen hirssiakanatyyny?

Ruskovillan hirssiakanatyyny on päälysteeltään 100% puuvillaa, joka on täytetty luomuviljeltyjen hirssien maljamaisilla akanoilla. Tyyny mukautuu kivasti pään liikkeisiin, ja on tuntumaltaan pehmeä, mutta jämäkkä. Hoitaa niskaa! Tyyny myös "hengittää" hyvin eikä hiosta. Luonnonmukainen ja ekologinen valinta. Akanoita voi laittaa tyynyyn juuri sen verran kuin itse haluaa. Aivan ihana :)!

Lisää hyödyllistä tietoa tyynystä täältä..


Kannattaa tutustua myös muihinkin Ruskovillan tuotteisiin. Meillä ollut ahkerassa käytössä etenkin viileällä säällä aluskerrasto. Itse olen nyt käyttänyt ahkerasti silkkihousuja, jotka ovat todella miellyttävät jalassa. Vauvallamme käytämme Ruskovillan vaippoja (myöhemmin tästä lisää) ja bodyja. Laadusta kannattaa maksaa! Ja löytyy käytettynäkin jos jaksaa hieman etsiä ;)! (ps. minulle ei makseta tuotehehkutuksista, vaan kaikki blogissani mainitsemani tuotteet perustan omiin kokemuksiini)

Parhaita unia toivottaen!


6 kommenttia:

 1. Olen ollut koukussa tuohon tyynyyn jo muutaman vuoden. Ainoa miinus oli kun nuorempi tytär löysi vetoketjun tyynystä ja levitteli hirssiakanat lakanoille :)

  VastaaPoista
 2. Näin nuorempana voin ottaa mallia ihanasta elämäntavastasi ja soveltaa sitä omaani, kiitos ihanasta blogista! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta palautteesta, anonyymi! Kyllä se itseäkin inspiroi vielä enemän kirjoittamaan kun tietää, että joku muukin voi hyötyä =)! Kaikkea hyvää sinne!

  VastaaPoista
 4. Ruskovillan tuotteet ovat menettäneet laatunsa. Ostamani ulkoilupaita oli hajonnut jo ostopakkauksessaan. Pakkaus oli suljettu, joten koita ei voi syyttää. Neule oli purkautunut silmukoistaan joka puolelta. Sitä ei oltu siis käytetty kertaakaan eikä pesty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista, mutta niin se vaan saattaa olla. Voin kertoa, että meilläkin vauvan terällisten haalareiden terät ovat hajonneet. Tietysti vauvan terävät kynnet ovat tehneet jälkeä meidän tapauksessa. Lisäksi tuo villa tahtoo olla sellainen aines, joka herkästi purkautuu. Olen itse sen saanut karvaasti kokea 100% villasta kudotuista sukista.. kantapääthän ne heti puhki kului :P

   Poista