perjantai 24. syyskuuta 2010

Uusia ulottuvuuksia!Hei!

Ja pienet pahoitteluni blogikirjoittelujeni harventamisesta. En ole tätä suinkaan hylännyt, mutta sanottakoon näin, että tämän pienen sielu ja veri vetää tiettyihin asioihin aina vain yhä enemmän ja enemmän ;)! Koitan kuitenkin saada postailtua tässä viikonlopun aikana hiukan menneistä viikoista. On ollut todella todella hyväksi viettää välillä elämää ilman koneita ja laitteita. Välillä jopa tuntuu, että sähkö ja juokseva hanavesikin ovat liikaa..

Kaikenlaista onkin taas sattunut ja tapahtunut. Olen tavallaan sanaton.. Pääni on nimittäin edelleenkin aivan sekaisin eilisestä shamanistisesta istunnosta, joka oli toden totta yksi voimakkaimmista kokemuksistani ikinä. Kiitos Johannes Setälän, joka avasi useammallekin meistä aivan uuden ulottuvuuden!

...Istunnon aikana erilaiset tunteet ja mielikuvat valtaavat pääni. Ikuisuus on läsnä ja kaikki on ajatonta. Istunnon jälkeen pääni tuntuukin olevan täysin tyhjä. Olen valtavan onnellinen. Samalla tunnen vahvasti vapautuneeni ja voimistuneeni. En kuitenkaan kykene mihinkään. Haluan vain olla...

Siksi päätinkin vetäytyä loppureissulta. Eilinen ilta meni koko lailla koomatessa. Erilaiset tunteet, kuin ikuisuuksia vanhat, kumpuilivat pitkin iltaa jostain syvältä pintaan samalla vapauttaen. Tyhjä pää, silti täynnä herääviä ajatuksia.. Halusin vain olla.. Ja haluan edelleenkin vain olla. Ajattelinkin pian ottaa kävelyn lähimpään metsään, sillä kaipaan nyt luontoa enemmän kuin koskaan ennen..Olen osa luontoa. Kaipaan nyt metsää ja sen puita, sammaleita, kallioita ja kiviä..Olen osa luontoa..


Parasta ja lämmintä ja valoisaa ja onnellista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti