keskiviikko 17. elokuuta 2011

Voimaa luonnosta!


On ollut ihanaa päästä nauttimaan taas enemmän kävelyistä, kun pahimmat raskausoireet ovat hellittäneet! Erityisesti luonnossa liikkuminen on tehnyt hyvää. Sieltä tuntuu saavan aina mystisesti lisävoimia, eikä huomaakkaan, kuinka tunnit vierivät. Olemmekin viimeaikoina mieheni kanssa tehneet viikonloppulenkkejä erilaisissa ympäristöissä ja nähneet kaikenlaista mielenkiintoista. Esimerkiksi viime viikonloppuna Tampereen metsissä geokätköjä hakiessa törmäsimme suloiseen varpuspöllöön, jota pääsimme tarkkailemaan ihan metrin parin päästä!

Pari viikkoa sitten kävimme taas Jyväskylässä, vieraillen samalla upealla Vaajakosken Kanavuorella. Kannattaa ehdottomasti käydä! Ylösnousu oli jyrkkää, mutta jylhää kalliomaisemaa. Kallioiden päällä ihanat mustikkamättäät odottivat tankkaajaa! Kamerakin sattui matkalle mukaan, joten saatiin hirmuisen hienoja kuvia! Tässäpä niitä, olkaa hyvät :)

Portaita pitkin..

Luonnon muovaamaa..

Jossain ylhäällä..

Voimia keräämässä...

Kohtaaminen kyyn kanssa..


Kaste

Näkymä Vaajakoskelle. "Näkyisköhän kotitalo :)?"

Mahtava järkäle..


Tässä pari kuvaa Vaajakosken Kivilammelta..Ihanan rauhallinen uimapaikka ja puhdasta vettä!
Heh, kiikutin Vaajakoskelta mukanani myös tämän ihanan ruusukvartsi-kiven, jonka mieheni löysi jostain laatikon pohjalta. Minä olin tietysti ikionnellinen tuosta löydöstä, onhan tuon rakkauden kiven energeettiset ominaisuudet legendaariset :)!

Löysin hyvän otteen ruusukvartsista Akanvakka-sivuilta, josta löytyy myös muiden kivien ominaisuuksista! Sivujen mukaan jalokiviterapiassa ruusukvartsia käytetään myös raskauden ja synnytyksen ongelmien ennaltaehkäisemiseen. Olipas hauska yhteensattuma, että löysimme kiven juuri raskauteni aikana! Kaikella on näemmä jokin tarkoitus ;)! Ilmeisesti myös kuukiveä, mutta erityisesti unakiittiä suositellaan raskaana oleville voimakiveksi, joten taidanpa piipahtaa taas jalokivigalleriassa joku päivä :D!

3 kommenttia:

  1. Moro! Hieman off topic, mutta tämä minun on pitänyt sinulle heittää; http://www.kotkansiipi.com/Page49.htm ...siinä on verrattoman mielenkiintoinen taulukko noista happoemäsjutuista. Ettet sinä nyt taas mene emäksisöitymään... ;D

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia! kaikkea hyvää teille kaikille kolmelle!

    VastaaPoista