torstai 21. elokuuta 2014

Tunnelmointia uudessa paikassa..


Moiks!

kello on nyt 6.50 aamulla, kirjoittaessani tätä.. istuskelen sohvalla uudessa kodissani, vieressä pöydällä aamuinen savivesijuomani.. On hiirenhiljaista, jääkaapin ja kellon ääntä lukuunottamatta.. Nyt on sellainen tunne, että pöly on niin sanotusti laskeutunut :D Olen nyt jyväskyläläinen. Maistelen hetken sanaa, eikä se kuulosta yhtään hullummalta :) Tämänhetkisessä asuinympäristössäni on tosiaan aika hiljaista, verrattuna Espoon ruuhkaiseen, mölyiseen ja pölyiseen lähiöön.. ei kuulu lentokoneiden kovaa meteliä, ei autojen ja rekkojen ja ambulanssien ääniä, ei rakennustyömaiden kolinoita.. Katson olohuoneen ikkunasta ulos..edessä näyy nurmikkoa, puita ja pensaita.. voin kävellä pihalla paljain jaloin pelkäämättä lasinsiruja ja kerätä pari voikukanlehteä salaattiin.. Ylähorisontissa siintää mäntyinen harjumainen mäki..parin sadan metrin päässä on uimaranta..tämä paikka on kotini seuraavan yhdeksän kuukauden ajan :) sen jälkeen aika näyttää..

..Pari ensimmäistä yötä täällä meni vähän levottomasti, paikka tuntui aluksi isolta ja vieraalta..pidän pientä kotia kotoisampana ja turvallisempana, kuin isoa paikkaa, jossa on lukemattomia nurkkia ja huoneita....nyt kun omat tavarat ja energiat on levitelty ja tartutettu ympäristöön, alkaa olo olla jo aika kotoisa :) Myös lapseni on asettunut tänne ilmeisen hyvin, eikä ole kertaakaan Espooseen haikaillut..

Viimeisen viikon aikana on tapahtunut hirveästi..muuttoasioiden ohessa nähty päivittäin tuttuja ja hommattu tarvittavia asoita, olen tutustunut uuteen ihmiseen, pyöritellyt päässä kaikenlaisia asioita ja prosessoinut.. olen soittanut musiikkia ja laulanut, ja nyt, syksy on ovella.. se vaikuttaa itsellä luovuuteen ja tunnelmallisuuteen.. asiat käyvät syvemmiksi jollakin tasolla.. annan syksyn tulla ja aion nauttia siitä kaikella mahdollisella tavalla :)! Sateenropinat, lehtikasat, huopaan kääriytyminen, lämpimät eliksiirit, tulen lämpö, melankolinen tuudittava musiikki.. welcome ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti