maanantai 1. syyskuuta 2014

Lämpöä syksyyn..villaa ja inkivääriä!


Heips!

Reilu pari viikkoa on nyt vierähtänyt täällä Jyväskylässä, ja olen kotiutunut oikein mukavasti.. Toisin sanottuna olen ollut aika paljon menossa. Kaikenlaista mielenkiintoista on tapahtunut, joten kirjoittelutkin ovat jääneet hieman vähemälle.. Olen mennyt vahvan intuitioni saattelemana, ja päätynyt mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin.. olen nauttinut täällä elämästäni suunnattoman paljon!

Tänään oli upeeta herätä aamurutiinien jälkeen soittelemaan synaa, ja antaa luovuuden tulla.. yhtäkkiä huomasin tehneeni jonkin sortin biisin :)! Musiikin ja rytmin tuoma nautinto on yksi parhaita asioita elämässä mitä tiedän.. Siitä saa valtavasti voimaa ja erilaisia fiiliksiä..!

Näin syksyn tullen muuten kylmä on koittanut hiiviskellä kehoon, joten lämpimänäpito alkaa olla aika ajankohtaista.. Kotosalla jaloissa on jatkuvasti 100% lampaanvillasta valmistetut töppöset..ostin joskus joltain torimyyjältä.. "Glogs company oy"..aidot käsintyönä valmistetut villatossut.. puuvillasukkia en missään nimessä käytä kun vasta ens kesänä, joitakin poikkeustilanteita lukuunottamatta.. tajusin viime talvena vaihtaa puuvillasukat merinovillaisiin/ pelkkiin villasukkiin.. jalat pysyy paljon lämpimämpinä.. eli ei puuvillasukkaa edes sinne väliin.. silkki on myös lämmin materiaali iholle villan lisäksi, eikä kutise läheskään yhtä paljon.. silkkisukatkin vois ottaa testiin..käytänkin aina silkkistä aamutakkia kotosalla.. se on yksinkeraisesti paras!Inkiväärin käyttömäärä lisääntyy nyt myös huikeasti, samaten lämpimät yrttijuomat sekä pakuritee.. Inkivääri on yksi ruoka-aineista, joka vaikuttaa omalla kohdalla kehoon välittömästi ja voimakkaasti.. en ole saanut varmaan yhdestäkään syömästäni ruoka-aineesta yhtä ihanaa oloa.. koko keho ja mieli lämpenee ja tulee suorastaan euforinen olo! Erityisesti inkivääriteestä! Inkivääristä on tosi paljon apua etenkin vilukissoille.. itselläni eritysesti nyrkit ja jalkaterät useasti kylmät.. Täytyypi laittaa mojova inkiivääripala myös aamusmoothieisiin :)! Tilasin muuten myös pitkäastä aikaa maca-jauhetta, joka on aivan ihana lisä smoothieissa ja jälkkäreissä ilmojen viiletessä.. Myös chilin, pippureiden ja kaikenlaisten mausteiden käyttö lisääntynee syksyn myötä.. pysyy toivon mukaan pikkuflunssat poissa..

Aamusmoothie.. appelsiini, avocado, omena, mustaherkukoita, seesamin- , kurpitsan-, auringonkukan- ja pellavansiemeniä.. lucumaa, pala inkivääriä, omenamehua..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti