sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Reissaillen!


Huhhei ;)! Hellettä on riittänyt taas tämäkin viikko! Ja päivät vierineet hurjaa vauhtia! Kaikenlaista jännää on taas tullut tällä viikolla touhuttua. Tulin juuri äsken mustikkametsästä, kädet sinisinä, jalkapohjat sammaleisina, ja selässä tuntuu itikoiden aikaansaannokset! Viis siitä, sillä purkissa on ilmaista luonnon superruokaa, suoraan lapsuudenkotini pihamaalta! Tässä vähän katsausta viikkoon, tällä kertaa enemmänkin kuvien muodossa, sillä kamerani on räpsynyt jos jonkin verran :)!Niin, jotakin mainitsemisen arvoista viikolta:

Keskiviikkona pääsin käymään Suomenlinnassa pitkästä aikaa. Se fiilis, mikä tulee aina kauppatorilta lauttaan astuessa, on sanoinkuvaamaton. Jotakin kiehtovaa noissa saarissa vaan on! Siellä on käytävä joka kesä kävelyllä ja istuskelemassa :) Erityisesti Susisaari ja Kustaanmiekka ovat puoleensavetäviä. Kaikki upeat rauniot ja tunnelit ylä- ja alamäkineen.. Ja hienot näkymät merelle tietenkin! Ilmassa on historian tuntua, jotakin vanhaa, jonka voi aistia!


Vietettyäni ihanat hetket Suomenlinnassa, vierailin vielä ystäväni kommuuniasunnolla Hakaniemessä, jonka jälkeen illan kruunasivat luomumansikat!Helsingissä olisin voinut viihtyä kauemminkin, mutta aika oli taas jatkaa matkaa! Torstaina vietin hauskan päivän Linnanmäellä, jonka jälkeen suuntasin Hyvinkäälle erään ystäväni luokse. Mieleeni palautuivat eritysesti ajat, jolloin kävin bänditreeneissä Hyvinkäällä. Tällä kertaa ajattelin tutustua kuitenkin Hyvinkään luomutarjontaan. Löysin muun muassa ekokauppa Ekojäärään, sekä luontaishoitola Viridiksen (josta lisää myöhemmin). Luomuruokaa sai kohtuullisen hyvin Prismasta, mutta edelleenkään ei ole Tampereen Kalevan Prisman voittanutta! ;)


Uimassakin piti tietenkin käydä! Tällä kertaa Sääksin uimarannalla, Nurmijärvellä. Ai että sitä taivaallista oloa puhtaan järvivedessä pulikoinnin jälkeen :)! Aivan ihanan puhdistunut ja kevyt olo! Taas tuli sellainen olo, että kyllä se oma ranta olisi vaan aika parhautta!
Tässä vielä kuva kamuni chilipensaista..Sekä viereisessä kuvassa omani, jotka kylvin vasta viime viikolla chilistä, jonka eräs ystäväni Nummirockissa minulle lahjoitti :D.. Mielenkiinnolla odotan, mitä näistä tulee =)
Aamuinen smoothiepuuro, johon pistin:
Mustikkaa, puolukkaa, banaania, auringonkukansiemeniä, chlorellaa, riisinlesejauhetta, purppuramaissijauhetta, sekä raakakaakaojauhetta!
Hyvinkään visiitti päättyi eilen mukavasti, kun kävin vielä Viridiksessä korvakynttilähoidossa (tästä tulee erikseen postaus), jonka jälkeen suuntasinkin kotikonnuilleni Ojakkalaan, jossa siis koko lapsuuteni pääasiassa viettänyt.
Yllätyksekseni sain vanhemmiltani lapintuliaisia (käyvät siellä usein vaeltamassa), nimittäin ihanan pellavaisen kuivaharjaukseen soveltuvan pyyhkeen! Tämä tulee heti käyttöön ;)! Kuivaharjauksestakin voisin joskus kirjoittaa enemmän, se on nimittäin ihana juttu! Illalla rentouduin puusaunassa, sekä kokkailin raakasusheja (riisin tilalla kukkakaalia ja pähkinöitä), joista tuli mielettömän hyviä :)! Lappilainen Kaarnikkatee myös maistui!
Tässä vielä Ojakkalasta pihamaalta pari kuvaa..


Ja mustikoita, ihanaa lahjapaperia, sekä loistavaa salaattiainesta Pihatähtimöstä! (vesiheinä)..
Kiitos tästä ihanasta viikosta! Uutta kohden, uusin askelin.. Huomena takaisin Tampereelle, ainakin toistaiseksi :D! Parasta tulevaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti