tiistai 20. heinäkuuta 2010

Tervehdykset lakeuksilta!Olen nyt viettänyt viimeisen viikkoni Seinäjoella, erittäin rennosti :)! Oli pitkästä aikaa mukava tulla täälläkin käymään, asustelinhan täällä aikanaan kuitenkin reilu vuoden verran! On ollut mukavaa nähdä vanhoja tuttuja naamoja sekä käydä nostalgisissa paikoissa. On myös ollut jännä huomata kaikki ne pienet muutokset täällä, ja samalla ollut tietysti kiva käydä penkomassa Seinäjoen luomuvalikoimaa!! :D

Tässä jotain pientä mainitsemisen arvoista viimeiseltä viikolta:

Shoppailuja:

Elikkäs, kävin keskustassa kahdenlaisessa luontaismyymälässä, MiNaturissa, sekä Vihreässä Linjassa. MiNatur näyttäisi olevan elintarvikkeisiin keskittyvä luomukauppa. Tarjolla oli paljon erilaista luomu- ja lähiruokaa. Siellä oli kaikenlaista kuivatavarasta ja superfoodeista tuoreisiin vihanneksiin ja hedelmiin. Valikoimassa oli myös luomulihaa, luomujäätelöitä ja jopa luomuoluita! Hintatasoltaan aika kallis paikka, mutta valikoimaa ainakin riitti :)
Vihreä Linja puolestaan tuntuisi keskittyvän ravintolisiin, sekä luontaiskosmetiikkaan, mutta myös kuivaelintarvikkeita ja superfoodeja oli tarjolla, yllättävän edullisesti! Mukaani tarttuikin hieman CoCovin tuotteita ;) Vihreä Linja jäi myös mieleen hyvästä palvelusta :)Isommista ruokakaupoista paras luomuvalikoima löytyi ehdottomasti Citymarketista. Sieltä tarttuikin koriin kaikenlaista syötävää :) Hyllykallion Prismassa luomu ei päässyt oikeuksiinsa, mutta samasta rakennuksesta löysin ilokseni tutun Life-kaupan, josta mukaani lähti suolakivituikku ja eteerinen piparminttuöljy!
Vähän lisää kuvia Seinäjoelta:

Parsakaalipuita ja taiteiluja..Hienoja maisemia keskustan tuntumassa..


Seinäjoen kuuluisuus: Lakeuden risti, ja pala taivasta :D..(pilvien katseleminen rok!)


Promolöytöjä antikvariaatista.. ( myös juuri äskettäin edesmenneen tuttavani promo löytyi joukosta, uskomaton sattuma..)


Hassuttelua leikkipuistossa..


Hieno panimorakennus, ja sen läheisyydessä oleva silta, joka vie ihastuttavaan puistoon.. :)

(viimeinen kuva Sahalammen uimarannan läheisyydestä..)

Luomuomenoita, jotka ovat maistuneet näin helteillä, viilentävät mukavasti kehoa :)Tällaisia juttuaj siis tältä erää! Tarkoitukseni olisi täällä vielä ainakin käydä Kyrkösjärvellä, jonka tuntumassa tuli aikanaan vietettyä paljonkin aikaa. Matkani jatkuu ilmeisesti torstaina, jolloin suuntaan takaisin etelämpään, kohti uusia seikkailuja! Mieleni ovat nyt vallanneet yhä enemmän ja enemmän wanhat kulttuurit ja perinteet, joten saas nähä mihin tämä kaikki oikein johtaa =)!


Parasta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti