maanantai 5. heinäkuuta 2010

Viikon fiiliksiä!


Noniin! Taas on yksi ihana viikko takana. Kiitos vaan kaikille teille rakkaille ihmisille, joiden kanssa olen aikaani saanut jakaa :)!

Olen nyt ollut Helsingissä lähes viikon, ja menoa on ainakin riittänyt! Viikolla tuli tosiaan käytyä vähän ostoksilla. Tutustuin Hakaniemen alueeseen, josta löytyy muun muassa mukava kauppahalli tuoreine kasviksineen, ekokauppa Ekolo, sekä ihana kasvisruokaravintola Silvoplee. Tuosta Silvopleesta pitääkin heti hehkuttaa, sillä ruokatarjonta siellä oli huikea! Esillä oli nimittäin mitä ihanimpia erilaisia kasvisruokia! Erityismaininta tietysti salaateille, iduille, sekä erilaisille siemen/pähkinäkastikkeille. Itselleni toimii myös hyvin tämä systeemi, jossa ateriasta maksetaan lautasen painon mukaan (Tampereella Gopal vastaava, jossa asioin satunnaisesti). Saa syödä juuri niin paljon kuin itselle tuntuu sopivalta. Lisää siis tällaisia ravintoloita, kiitos! :)

Kävin myös tutuissa Punnitse ja Säästä- putiikissa, sekä Ruohonjuuressa. Pitäispä muuten Tampereellekin saada yhtä iso ja viihtyisä Ruohonjuuri! Kampin liikkeessä on aina niin mukavaa asioida. Hyllyjen välit ovat tilavat ja valikoimaa riittää. Mukaan tarttui taas kaikenlaista Yogi teestä mulperimarjoihin, mutta ehdottomasti paras löytö oli savijauhe, sillä näin sitä nyt ensimmäistä kertaa myytävänä! Enää ei siis tarvitse hakemalla hakea ;) Kiitos myös lapsuudenystävälleni Katille kivasta shoppailuseurasta! On ollut ilo huomata, kuinka tämä innostus on tarttunut eteenpäin!
Viikonloppuhan menikin sitten nopeasti metallikulttuurin parissa, perinteisesti Tuskassa. Paljon oli taas hyviä esiintyjiä, eritysesti mielitiettyni, joka esiintyi vieläpä kaksi kertaa saman päivän aikana ;)! Aivan parhautta oli myös nähdä kaikkia vanhoja tuttuja, ja uusiakin tuttuja, ja tarttuipa festeiltä matkaan vielä kansalaiseepoksemme, Kalevalakin! Kiitoksia myös ihan mielettömästi puistoseurasta ja kaikista mukavista ja mielenkiintoisista keskusteluista! En olisi koskaan uskonut, että näin paljoa olisi saanut herätettyä ihmisten uteliaisuutta! Olette mahtavia :)!

Uusi viikko siis käyntiin mahtavin, vaikkakin hieman palautuvin fiilarein! Kaisaniemen tomut sitkeästi jaloissa näillä näkymin menisi vielä tämäkin viikko Helsingin seudulla, jääköön nähtäväksi :)!Parasta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti