keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Parasta kesälukemista!

Pakko on täällä blogissanikin mainita nyt vihdoin eräs mielenkiintoinen kirja! Nimittäin Anthony De Mellon "Havahtuminen". Jos ei vielä ole tuttu, niin kipin kapin kirjastoon! Luin itse tämän elämäntaito-oppaan muutama kuukausi sitten, ja voin sanoa, että se on ehkä paras kirja, mitä olen tähän mennessä koskaan lukenut! Oli sitten ongelma mikä tahansa, herättää tuo kirja aika lailla monenlaisia ajatuksia. Olen huomannut kirjan vaikuttavan positiivisesti moneen asiaan elämässäni. Erityisesti se on avartanut käsityksiäni ihmissuhteista. Kirja on suorastaan lohdullinen!

Laiskana lukijana mainittakoon vielä, että kyseinen kirja on erittäin helppolukuinen! Kappaleet ovat mukavan lyhkäisiä, eikä kirjalla paljoa paksuuttakaan ole. Innostuin kirjasta niin paljon, että ostin niitä peräti kolme kappaletta, joita voin lainailla/jakaa läheisilleni :)! Säilytän kirjaa jopa tyynyni alla, niin rakas se on :)! Ilokseni sain myös huomata, että kyseinen kirja on ainakin Book Plussassa yksi myydyimmistä! Hieno juttu! Olen nyt myös saanut useammankin ystäväni lueskelemaan tuota teosta, ja tuntuu siltä, että lähes kaikki on siitä jonkinlaista apua saanut. Aivan mahtavaa :)

Tässä vielä kuva loistoeepoksesta:


Parhaita lukuhetkiä!

4 kommenttia:

 1. Jep, loistava kirja se on =) Voin myös suositella

  VastaaPoista
 2. Hmm toden totta! Inspiroiduin tästä syötteestä sen verran että otin rannalle tuon kirjan, ja luin sitä summamutikassa. Se on aika iskevästi kirjoitettu, jolloin tuollainen satunnainenkin luenta herättää arvokkaita ajatuksia ihmisessä. -_^

  VastaaPoista
 3. Suositukset kirjalle täältäkin, mahtava teos :). Pitäisiä lukea uusiksi. Mellon videoita löytyy runsaasti myös YouTubesta.

  VastaaPoista
 4. Tuntuupa siltä, että kirja on päässyt aika monen lukemaksi! ;)

  VastaaPoista