keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Helsingin humussa!


Siitä onkin vierähtänyt jo lähes viikko, kun viimeksi tänne kirjottelin. Aika tuntuu kuluvan ihan hirmuista vauhtia! Juhannuksesta vielä mainittakoon, että vietin taas parhaimman keskikesän juhlan ikinä! Nyt se tuli todistettua, että ilman alkoholia pärjäsi hienosti, oikeastaan entistäkin paremmin ;) Virtaa riitti vaikka kuinka! Oli taas jälleen kerran aivan mahtavaa nähdä vanhoja tuttuja, sekä tutustua uusiin ihmisiin, ja ennen kaikkea, sosialisoida :)! Keikatkin maistuivat, ja mitkä auringonlaskut! Erityismaininta vielä tietenkin loistavasta tunnelmasta ja koko nummiporukasta. Oli taas ihanaa huomata, kuinka hyvässä sovussa koko festariväki oli keskenään. En ole missän muilla festareilla kokenut vastaavaa. Metallimöröt halailivat toisiaan ja kirmailivat intoa täynnä, hiukset hulmuten! Nummen ensikertalaisetkin aina tietävät, missä seuraavat juhannukset vietetään ;)! Kiitoksia vain Nummirock, ja me kaikki, jotka sen loimme <3!!


Niin, kaiken hehkutuksen jälkeen siis tähän päivään! Majailen nyt veljeni asunnolla Helsingissä ainakin tämän viikon, sillä aktiviteettia on nyt täälläkin suunnalla. Huomaan, että kaupungin aiheuttama äänitulva on valtaisa! Tunnelma on ihan erilainen näin lähellä keskustaa, kuin esimerkiski kaupungin laitamilla. Myös ero Tampereen vilskeeseen on huomattava. Hämäläiset ovat hitaita, kun taas Helsingissä ihmiset juoksevat "pommia pakoon". Heräilin aamulla kaikenlaisiin erilaisiin ääniin, kuten ohi ajaviin autoihin, rakennustyömaan melskeisiin, sekä erilaisiin kolahduksiin. En tiedä, olisiko minusta enää koskaan täällä uudelleen asumaan, mutta on kiva vähän tarkkailla erilaisia ympäristöjä, ja niiden vaikutuksia :) Saas nähdä, kuinka rentona sitä pysyy noilla vilkkailla kaduilla!


Ajattelin tapailla täällä nyt ainakin muutamia ystäviäni, mutta oikeastaan kaikkia, jotka haluavat nähdä! Helsingin reissuni ovat nimittäin olleet kovin vähäisiä viime aikoina. Ilmoitelkaahan siis, sillä nyt olen täällä, kerrankin :)! Suunnitelmissa olisi myös shoppailla vähän Helsingin luomu/luontaispaikoissa, sekä käydä ehkä taas jossain perinteisissä paikoissa fiiliksiä hakemassa (Suomenlinnaa on ainakin ikävä!). Viikonloppuna osallistun perinteisesti metallifestareille, Tuskaan, jossa olen käynyt vuodesta 2002. Harmikseni Turun Keskiaikamarkkinat saa taas jäädä, mutta ehkä keksin jotain muuta vastaavaa ;) Jääköön nähtäväksi!Näillä siis mennään tämä viikko! Ulkona näyttäisi olevan taas upea ilma! Kävely merenrannalla kuulostaisi hyvältä, joten taidanpa toteuttaa sen NYT. Kookosöljyä vain iholle, ja menoksi!

Parasta päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti