maanantai 21. kesäkuuta 2010

Let's Drink!

Viikonloppu vierähtikin taas vauhdikkaissa merkeissä. Perjantaina tuli nähtyä hieman sukulaisia ja lauantaina ohjelmassa oli ystäväni Heidin järjestämät, mahtavat "SUPER LUOMU/RAW/HIPPI Bileet". Tarjolla oli mitä ihanimpia herkkuja, hyvää seuraa, ja tulipa sitä vähän tanssittuakin! Ja tämä kaikki tietysti ilman alkoholia! ( Kiitoksia vielä ihanista kemuista :)! Uusiksi otetaan! ). Eilinen menikin sitten aika lailla palautuen, rentoutuen, mietiskellen, saunoen viikon pölyt pois harteilta, ja ajatukset suunnattuna uuteen ihmeelliseen viikkoon :)!

Mietteitä onkin nyt herättänyt tuo suomalaisille rakas harrastus, juominen. Nesteen saaminenhan on elintärkeää! :D Siitähän ei ole epäilystäkään ;) Vaan missä muodossa sen sitten nauttiikin, on jo ihan eri asia. ( Kirjoittelen myöhemmin myös veden tärkeydestä, ja sen vaikutuksesta kehooni, mutta nyt haluan tuoda esille tätä juomisasiaa :)) On ollut tosiaan jännä huomata tässä vuoden mittaan, että juoda ja juhlia voi ilman viinaakin! Siitä onkin nyt tosiaan vuosi, kun viimeksi on tullut dokailtua (viimeksi Nummirockissa). Vuosi alkaa olla myös siitä, kun raakapainotteiselle ravinnolle siirtyminen alkoi tapahtua hiljalleen. Uskonkin, että näillä on jokin merkittävä yhteys. Mitä enemmän ryhdyin syömään kypsentämätöntä, luonnonmukaista ravintoa, sitä enemmän alkoholikin alkoi tuntumaan luonnottomalta kehooni, puhumattakaan tupakasta, jota satunnaisesti ennen viihteellä polttelin! Hulluinta on ehkä se, että olen huomannut aina, kuinka alkoholi tai tupakka ei minulle edes sovi. Kehoni on yrittänyt kertoa, mutta en ole osannut kuunnella. Lisäksi tähän on tietysti liittynyt heikompi itsetunto. Ei ole ollut kykeneväinen selvin päin kännisten kavereiden sekaan.

Sitä yleensä uskoo, että se on juurikin alkoholi, mikä poistaa estoja, ja tekee sosiaalisista tilanteista helpompia. Näin se varmasti monien kohdalla onkin. Itse olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että luonnollisempia ja terveellisempiäkin vaihtoehtoja on. Itselleni esimerkiksi inkiväärissä on "se jokin" :D. Raastan sitä usein yrttiteen joukkoon! Nämäkin voivat olla tietysti hyvin yksilöllisiä juttuja, ja siihen voi vaikuttaa myös kehon puhtaus, mutta suosittelen ainakin kokeilemaan! ;)

Uskon, että estojen vapautumisessa kyse on vahvasti myös tavoista ja asenteista? Tästä taisi hieman olla puhetta viikonloppunakin. Sitä on hyvä fiilis jo siinä vaiheessa, kun saa sen pullon/lasin käteensä, oli siellä sitten mitä tahansa! Juominen siis yhdistää ihmisiä. Se on se tapa. Ihan sama kuviohan toistuu kahvitellessakin! Sitä nostaa välillä mukia huulilleen, jotta "on jotakin tekemistä". Ehkä se on tuo tilanne, joka monia rentouttaa. Itse olen ainakin huomannut pohjimmiltaan myös tästä olevan kyse! :)

Elämäntapamuutosteni myötä on ollut todellakin haasteellista soveltaa uusia juttuja vanhoihin, mutta voittajana on selvitty! Olen nyt etenkin viime aikoina osallistunut erilaisiin tapahtumiin ja tilanteisiin, jotka ovat vaatineet hieman mukavuusalueelta poistumista. Ne ovat olleet kuitenkin hyvin antoisia ja kasvattavia kokemuksia, sen voin sanoa! Ja haasteet sen kuin jatkuu :)! Tässä vaiheessa voin paljastaa, että aion osallistua jälleen kerran Nummirock- tapahtumaan, nyt ensimmäistä kertaa "selvin päin"! Täältä siis tullaan taas, tällä kertaa inkiväärien ja yrttijuomien kera :D! Let's Drink (Korpiklaani)!


1 kommentti:

  1. +Sexi estoisena, jos siihen pääsee, voittaa kännisexin kevyesti.

    VastaaPoista