keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Tervetuloa seuraamaan blogiani!

Olen jo useamman kerran miettinyt, josko sitä voisi kirjoitella omasta elämänsisällöstään julkisesti. Muutaman ystäväni innoittamana, sekä tietenkin ihan omasta tahdosta, nyt olen siihen vihdoinkin valmis! :)

Tulen käsittelemään tässä blogissani lähinnä elämäntapojani, harrastuksiani, toimiani, sekä ennen kaikkea ajatuksiani. Tämä blogi ei anna välttämättä isossa määrin tietoa, vaan enemmänkin omakohtaisia kokemuksiani erilaisista asioista ja tapahtumista. Ja tietenkin inspiraatiota! Tässä maailmassa on niin paljon mielenkiintoisia asioita, joten aiheet voivat vaidella aika laajastikin. Pääasiassa teksteissäni tulee kuitenkin näkymään elämäntapani ja intressini, esimerkiksi luonnonmukaisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi, raakaravinto, vaihtoehtoiset hoidot, kansamme perinteet, jne. Saatan myös jakaa täällä musiikkiaiheisia linkkejä tai joitakin kulttuurisidonnaisia juttuja :)! Kaikenlaista siis luvassa! Toivon blogini myös herättelevän ajatuksia sekä erityisesti välittävän positiivista energiaa!

Minuun saa myös rohkeasti ottaa yhteyttä, asiassa kuin asiassa! On mukavaa jakaa ajatuksia erilaisten persoonien kanssa ja saada uusia näkökulmia erilaisiin asioihin. Mehän olemme kaikki täällä oppimassa sekä opettamassa :)!

Parasta kesän alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti