torstai 17. kesäkuuta 2010

Raikasta ilmaa!


Nyt, etenkin kesällä, on erityisen mukavaa viettää aikaa pihalla ja luonnossa, josta erityisesti saamme ammennettua keuhkoihimme sitä oikeaa happea :)! Olemmehan kuitenkin alunperin luontokappaleita, joten yksinkertaisesti jo evoluuttisestikin ajateltuna tarvitsemme raitista ilmaa voidaksemme paremmin. Metsässä syvään hengittely on parasta lääkettä meidän kehollemme ja mielellemme!

Ilman vaihtuminen on siis myös hyvä muistaa kotioloissakin. Itsellä se on ainakin usein tuppautunut unohtumaan. Olen nyt ottanutkin tavaksi pitää makuuhuoneeni ikkunaluukkua auki ympäri vuorokauden. Näin kesäaikaan siihen on helppoa totutella :) Jos saa läpivedon aikaiseksi, niin se on vain plussaa! Itselläni huono sisäilma on ainakin vaikuttanut yleiseen vireystasoon selkeästi. Uskon myös, että ihoni reagoi vahvasti ilmanlaatuun. Olen atoopikkona todennutkin ihoni olevan kehoni peili. Se yleensä kertoo minulle, jos jokin on vialla!


Tässä muuten hyvää luettavaa raikkaaseen ilmaan liittyen tiedonjanoisille :)


Toinen hyvä juttu kotosalla on suolalamppu/suolakivet. Sain juuri eräältä ystävältäni tulaiaisiksi tuollaisen suolalampun, joka on nyt ollut ahkerassa käytössä. Olen kuullut jo suolalakivien hyvistä ominaisuuksista kauan sitten, mutta sellaisen hommaaminen on vain aina jäänyt. Suolalamppua on myös hyvä pitää lähellä tietokoneella ollessa, sillä se poistaa sähköisyyttä ja neutralisoi ilmaa. Lampusta on myös hyötyä allergisille ja astmaatikoille! Aion varmasti ostaa useampiakin suolalamppuja :) Pidän toistaiseksi tuota ainokaistani päiväaikaan olohuoneessa ja yöksi otan sen makuuhuoneen puolelle unta rauhoittamaan :)!Tässä vielä lisätietoa ihanasta lampusta!

Tänne on myös ehdottomasti päästävä ;) !


Raikasta päivää kaikille! Muistakaammehan syvähengitellä ;)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti