torstai 10. heinäkuuta 2014

"Detox" ostoksia ja pakkailua..

Hiphei!
Päätinpä hetkeksi istua kirjoittelemaan taas tapahtumista ja suunnitelmista :)! Eilinen meni tosiaan koko päivä reissatessa. Käytiin Väinän kanssa ensin Helsingin Ruohonjuuren kautta, Järvenpäähän uimareissulle ystäviä tapaamaan. Paluumatkalla kotiin poikettiin vielä Leppävaaran Sellosta uutta paistinpannua (Swiss Diamondin timanttiteräspannu) etsimään, joka onneksi löytyikin Prismasta. Tämäkin kapistus ollut jo kauan hankintalistalla, mutta onneksi myöhään kun ei milloinkaan! Timanttiteräspannu on ns. "detox" pannu, eli pannusta ei pitäisi liueta mitään haitallisia aineita ruokaan.. Lisäksi pannu johtaa lämpöä niin hyvin, ettei liettä tarvitse käyttää täysteholla  kokatessa.. Ruohonjuuresta tarttui mukaan laadukas Life Factoryn juomapullo, kun on taas alkanut kyllästyttää muovipulloista lipittäminen.. Olen huomannut, että muovipullot alkavat muutenkin helposti haisemaan, puhumattakaan helteen paahtaman kuuman muovipullon liuottamista aineista veteen..


Sellossa hengähdettiin tavalliseen tapaan taas Jungle Juice Barissa, josta saa taatusti kauppakeskuksen laadukkaimmat pirtelöt :) Samalla tuli allekirjoitettua asunnon irtisanomissopimus.. uudet tuulet puhaltaa jälleen..


Tämä päivä on mennyt aika lailla pakkaillessa, sekä jonkin verran myös tavaroiden karsimisessa.. olen kerännyt isoa kasaa huoneen nurkkaan, josta voi ihmiset käydä hakemassa mieleisiään.. jäljellejääneet vien kierrätyskeskukseen.. tekee oikeasti hyvää luopua välillä täysin käyttämättömästä rojusta, tai asioista, jotka ovat jo osuutensa täyttäneet omassa elämässä..Välillä on myös kiva penkoa, ja tehdä tilaa.. kun löytää uudelleen jotain "kadoksissa" olleita juttuja :)!

Kohta jatkuu pakkailut, ja pitäisi vielä pyöritellä lauantain häitä varten Minttupommeja, joten puuhaa riittää! Illalla suuntaamme taas lapsuudenkotiini Ojakkalaan, ja huomena saa relata siellä taas yhden päivän, ennen kuin lähdemme pidempään reissuun ..

Ja hei, jos auringossa on tullut oleiltua liikaa, Lifesta kannattaa hakea tällaista Aloe Vera geeliä (99,9% aloe veraa).. hoitaa tehokkaasti auringonpolttamia..! Vieläkin parempi vaihhtoehto on suunnata kasvikauppaan ostamaan oikea Aloe Vera.. lehden voi katkaista ja levittää geeliä suoraan palaneeseen kohtaan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti