maanantai 14. heinäkuuta 2014

Reissailemassa..

Tervehdys! Kuulumisia vähän reissun päältä..Olemme matkanneet Tampereen kautta Jyväskylään, ja pyörimme täällä ja jossain lähistöllä noin seuraavat pari viikkoa..

Lauantai menikin kiireisissä merkeissä. Aamulla lähdettiin ajelemaan Tampereelle. Käytiin kauppahallissa lounastelemassa luomuravintola LEO:ssa. Tarjolla oli erilaisia herkullisia salaatti- ja pasta-annoksia. Avocadopasta oli aikas ihanaa! Annokset olivat 8e/10e hintaluokkaa..





Löysin hallista vielä luomuherneitä, jotka olivat kyllä melkoisen kalliita, mutta myyjä sujautti pussiin vähän ylimääräistä. Herneet olivat normaalia hieman pienempikokoisia, eikä makukaan mielestäni mitenkään poikennut tavallisesta.. Kauppahallia vastapäätä huomasin lähtiessä pienen "raw food" kahvilan..Taisi olla "Pikku Paratiisi" nimeltään.. Täytyypä käydä seuraavalla kerralla :)! Vähän harmittaa, kun monesti tällaiset pienet uniikit ihanat paikat eivät vaan pärjää isoille, niitä avataan ja pian jo suljetaan..

                                                            Hallin luomukauppa..

Loppupäivä menikin sukulaisia tavatessa ja häissä. Kiva tunnelma oikeastaan läpi päivän :) Vähän oli ähky olo kaiken herkuttelun jäljiltä, vaikka maltillisesti nautiskeltiinkin! Lauantai-iltana tosiaan ajelimme vielä Jyväskylään, ja kyllä uni maistui pitkän päivän jälkeen!

Niin, täällä sitä ollaan nyt lomailemassa, tulevassa kotikaupungissa Jyväskylässä. Tarkemmin ottaen, olemme Vaajakoskella mieheni lapsuudenkodissa. Koko eilinen päivä on oltu ulkona :) Kävimme putsailemassa ja kokeilemassa uutta soutuvenettä, jonka olemme ostaneet porukalla. Aivan ihanan rentouttavaa hektisen päivän jälkeen. Soutaminen on hyvä liikuntamuoto..vahvistaa hyvin vatsa- ja selkälihaksia! Ja kaikki se kauniissa järvimaisemissa :)!



Sillan alitus..Voisin antaa kuvalle nimen.. "Matka aliseen".. 


                                                          Kalleuksia eräällä rannalla..

 Uimassakin on käyty jo kaksi kertaa..Käytiin pienellä idylisellä Kivilammella pulahtamassa aamu-uinnilla.. Vesi oli lämmintä, mutta virkistävää! Sydän oikein iloitsee näistä ihanista maisemista.. Tuntuu hyvältä muuttaa lähemmäksi luontoa..



Lähikaupasta kävin ostamassa kassillisen tuoreita vihanneksia ja hedelmiä. Luomuruoka täällä on hieman kalliimpaa ja pienemmässä valikoimassa kun Espoon lähimarketissamme, mutta onneksi sentään suosio kasvaa koko ajan :)! Täytynee tehdä toivomuslappusia, yleensä ne auttaa..

Kokosin villivihannessalaatin pihamaan antimista..sekaan tomaattia ja kurkkua, ruohosipulia, mausteita ja yrttejä, auringonkukansiemeniä, oliiviöljyä ja ihania vihreitä ja tummia oliiveja..

Illalla käytiin vielä apen teatteriesitystä katsomaan Vaajakosken kesäteatterissa :)!
Myöhään illalla pihamaalla käyskenteli vielä siili ruokailemassa (käy aina iltaisin), sekä supikoira kärkkymässä..
Siili ruokailee!




Tämä aamu alkoi taas aamu-uinnilla kivilammella..ja aamupalaksi mustaherukkasmoothieta!




Omenat jo kurkistelee..

Tein tilauksen FitnessFirstiin. Tilasin tällä kertaa cashewpähkinää, parapähkinöitä, pekaanipähkinöitä, kaakaovoita, sekä viikunoita.. käynkin tällä kertaa noutamassa paikan päältä varastolta, sillä paikka sijaitsee täällä Jyväskylässä, Seppälän alueella :)! Pitääpä sen verran hehkuttaa FitnessFirstia, että olen saanut pelkkää hyvää kokemusta kyseisestä verkkokaupasta. Toimitus on aina nopea.. tapahtuu parissa vuorokaudessa. Ostoksista kertyy hyvin pisteitä ja alennukset ovat tuntuvat. Paketin mukana tulee yleensä pikkuylläreitä, esim. raakapatukoita. Olen myös saanut parilla viime kerralla mukana 5e ja 10 e lahjakortteja. Kuiteissa on myös käsin kirjoitettu kevään ja kesän toivotuksia..  :) teen toki tilauksia usein ja paljon, mutta kyllä on ihan huikea palvelu ollut ja mieltä lämmittänyt!

Tänään tuli käytyä vielä Jyväskylän keskustassa ystävää tapaamassa sekä vähän ruokaostoksilla.. tänään on tullut syötyäkin aika kevyesti.. dippasin lounaaksi vihanneksia (dippiohje TÄSSÄ postauksessa) , ja tein äsken "Appelsiiniunelma" raakakakun jääkaappiin kylmettymään :)! Tuoreita herneitä on myös nyt ostettu paljon, ne on niin hyviä!




Tänään on ukkostanut jonkin verran, ja tulipa kunnon sadekuurokin päivällä.. vähän salamoiden toivossa täällä ollaan, mutta saa nähdä kuinka kesyksi jää Ukon melskeet.. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti