sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Puuhailuja..relaamista ja raakajäätelöö!

Moi!

Eilinen oli sen verran kiiruspäivä, etten ennättänyt ollenkaan postailemaan. Heräilin jo ennen viittä, ja kävin Kauppatorilla kokeilemassa myyntihommia, mutta eipä sielä oikein potentiaalista asiakaskuntaa löytynyt :) Aurinko sen sijaan porotti kirkkaalta taivaalta, ja oli mukava seurata ihmisten menoja, sekä jutella muiden torimyyjien kanssa. Tulipa käveltyäkin monta kilometriä pitkin poikin kaupunkia seuraillen Helsingin kesämenoa.. Illalla oli ihana päästä saunaan rentoutumaan, eikä kyllä unen hankkimiseen mennyt liiemmin aikaa..
Tänään olen nauttinut luonnon rauhasta niin paljon kuin mahdollista.. Istunut metsässä syömässä mustikoita ja seurannut lintujen puuhia..ja hortoillut pihamaalla. Näin kuumana päivänä vilvoittava metsä tuntuu rauhoittavalta, etenkin kun eilen tuli saatua aurinkoa vähän liiankin kanssa. Verigreippi-kirsikkaraakajäätelö on juuri valmistumassa pakastimessa.. mmm.. edellisen tein tuoreista mustikoista (kuvassa)


.. Reseptin löysin Hellattoman Kokin blogista TÄÄLTÄ, joka on muuten kyllä tämän hetken suosikkiblogini reseptien osalta! Nyt etenkin kesällä raakaruoka on vallitsevassa osassa ruokavaliotani, vaikka syönkin toki kaikenlaista muutakin. En haluakaan olla missään täysin ehdoton, vaan meen aika pitkälti fiilisten mukaan :) Joka tapauksessa smoothiet, salaatit ja erilaiset raakajälkkärit sekä tietysti Suomen luonnonantimet ovat peruspilarina ruokavaliossani ympäri vuoden..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti